Taitolusitelu aloitettu, käyty jo kahdesti. Taitoluistelupuku hakusessa, joten jos jollakulla on pieni puku ylimääräisenä ja edullisesti myynnissä niin hep!

 nyt sujuu hiukan paremmin, päivittäin kulkee reissuvihko mukana, sinne saa tarran ja kuvat seuraavan päivän ohjelmasta. Ja nukkumis/lepopaikka vaihdettiin lähelle ovensuuta

Mutta kyllä se lapsi oli onnellinen kun torstaina kerroin että nyt on 10 päivää lomaa.

Tänään sunnuntaina mietin hänelle ääneen (testatakseni reaktioita) että onkos huomenna päiväkotipäivä ja sieltä tuli erittäin varma vastaus: Ei ole. EI OLE VIIKKOON! KYMMENEN PÄIVÄÄ.

Viikonloppuna olimeme Helsingissä: Perjantaina Irbelle josta lähdimme vielä hääpaikalle kenraaliharjoitukseen ja vähän auttelemaan, pikkutunneille väkerrettiin ja aamulla sitten juhlavaatteet päälle ja juhlimaan.

 

Seremonia meni hyvin ja ohjelmakin oli onnistunutta. RUoka oli TIETENKIN hyvää, morsian on ammattilainen..

Haahelo lähti meidän, Irben ja Tiikun lasten kanssa nukkumaan kahdeksan jälkeen ja me jatkoimme juhlimista pikkutunneille mutta pitää myöntää että kun riisui jalasta korkkarit , vaikka niillä paljon kävelenkin, jotka olivat jalassa reippaasti kellon ympäri, nelisentoistatuntia, niinei tehnyt yöllä mieli lähteä vessaan, jalkapohjat olivat arat.

Sunnuntaina vielä rääppiäisiin juhlapaikalle ja illalla kotia kohden.

Maanantaina tulikin yllätysduunia ja kun on kotiäitiviikko niin se työn tekeminen on hiukan hankalaa.. mut jossain välissä Ehtii. Pitäisi siis kirjoittaa kaksi puhetta tämän viikon aikana ja pitääkin niistä toinen.

 

Tyttö ollut taas sopuisampi.. tai no. Tänään kävimme koululla tervehtimässä ja juoksi pakoon.

 

Ja minua ärsyttävät yhteiskunnan tabut. Nih.

 

Ainiin, Haahelo kysyi olenko laihtunut. Näytin hämmästyneeltä ja kävin puntarilla. Olen lihonut :D:D