Pikkupoikanen 11kk on sairaalassa, ollut siis rintamaidolla kiinteiden osoittauduttua sopimattomiksi, Almirolla kiusattu kotona ja nyt sairaalassa opettelemassa Neocaten juomista. Eilen aloitettu ja tänään tuli vihreä kakka (OK, ei välttämättä merkitse mitään ) ja aamupäivällä nousi ihottumaa joka katosi pian mutta iltapäivällä alkoi nousemaan nyppyjä sinne tänne, alueet laajenivat silmissä. Iltaa pitkin vain pahentunut, ei tosin pahaksi asti.

Nyppyjä/ihottumaa on korvissa, raajoissa, vatsassa, reisissä, pippelissä, kyljissä, ja päällä on ollut oma body, joka oli jo eilenkin, joten sairaalan tekstiileistä tai muuten kankaasta ei ihottuma voi johtua.

Ainoa erikoisuus oli että naapurivauva söi tänään juuri ennen kummankin ihottuman ilmaantumista perunaa ihan puolen metrin päässä, mutta ei kai sille voi reagoida noin?

Mutta mitä siis tehdään jos Neocate ei sovi?`Mitä seuraavaksi voi kokeilla? Kai ne sairaalassakin tietää, mutta kun eivät montaa asiaa tiedä, niin olisikiva jos osaisi itsekin sanoa asiaan jotain.