Voi ei. Kovin on matalalentoa tämä meidän elämä.

Lääkärikäynnilllä rukattiin ruokavaliota taas sopivammaksi, saimme ottaa rotaation pienen pienen tipan maitoa. lääktystäkin rukattiiin, lisättiin Pegorion ja kokeiiltiin pienentää Seretiiden annostusta. kaksi viikkoa siinniteltiin, eii auta, pakko pitää täysi lääkitys. Myös kohtauslääkkeitä menee kerran pari viikossa.

muutama sairaalareissukin on takana: Johtaja vaihtoi meille talvirenkaat, pölysi, haisi öljy ja pakokaasui. Kotiin päästyämme sai poika pahan ahdistuskohtauksen jonka sain hetkeksi helpottamaan avaavalla, poika nukahti nojatuoliin kolmeksii vartiiksi ja heräsi sieltä uusi kohtaus päällä. TArkkailin hetken aikaa, kokeilin josko kylmä iilma parvekkeella auttaisi ja muut kiikat  ja lähdettiin sairaalaan. Kylmässä autossa kohtaus siitten laukesi, käytiin kuitenkin näytillä.

Viikonloppuna sitten lähdimme EPV:n pikkujouluihin. Matkalla tapasin pitkästä aikaa vanhan ystävän. Ilta meni mukavasti kavereiden kanssa kunnes iltasadun aikaan Prinssi oksensi. Ja jatkoi oksentamista heti kun laittoi vaakatasoon. Joten surffasin netissä ja pidin prinssiä sylissä pystyssä nukkumassa hiukan yl viiiteen saakka, niin oksensi vain tunnin välein. Aamulla saatiin nukuttua muutama tunti ennen kuin nousimme. Poju lepäiili ja makoili ja ajattelin että on väsynyt huonostii nukutusta yöstä. Kun mikään eii pysynyt sisällä eikä lapsi enää jaksanut seisoakaan tai edes vastata soittelin paikalliseen terveyskeskukseen  toimintaohjeta ja sain käskyn ilmaantua sinne heti.

Poika pistettiin tippaletkunpäähän ja muutaman tunnin päästä jaksoi taas jutella. Ihanat ystävät pitivät huolen Prinsessasta.

Aikas poikkii ja rikki olin taas vaihteeksi.

Ylipäätään pojan nukahtaminen on alkanut olla todella vaikeaa, viikoittain menee puolenyön paremmalle puolelle. Ja mun on vaikea rauhoittua unille..Haahelo onneksii huolehtii tytyn herättämisen aamulla.

Kehityksessä on selkeää viivettä, puhe vajaan kaksivuotiaan tasolla ja neuvolapsykologi suositteli Pojulle omaa avustajaa päiväkotiiin, päiväkoti teki päätöksen että lapsukainen on "kolmen paikalla"

Priinsessa on välillä niin isoa ja väliillä niin pieni, nyt hakii vauvanuket vintistä ja on leikkinyt barbeilla.

Meinasin peruuttaa joulun jo moneen kertaan. Solisluu oli sijoiltaan ja torstaista asti ja kantosidekunnossa. Valmsitele siinä sitten juhlaa! Haahelo kyllä hienosti teki voitavansa, mutta kyllä mentiiin siitä mistä aita on matalin monen asian suhteen.

jouluna oli taas mukavaa. Pyödäss oli Minä ja Haahelo, Prinsessa ja Prinssi, Timo tottakai, Manna ja Jäämies. Toni tuli sitten myöhemmin pelaamaan lauta´pelejä ja makaamaan olohuoneen lattialle.

Ruoan jälkeen tuli pikkumummu, Johtaja ja Tarutyttö ja pian sen jälkeen joulupukki. Lahjoja oli tänä vuonan kohtuullisesti, joskin varasin toistakymmentä pakettia salaa avattavaksi vasta seuraavana päivänä.

Priinsessa sai vaaleanpunaisen hupaprin, alushousuja, topin ja yöpaidan (poju samanlaisen ), kynsilakkaa, suihkushampoota, laukun niille, otsalampun, monot, lautapelin, ...

Prinssii taas sai tietyösetin (JOULUN POP!), tukkiirekan, sukkiksia, tarhatossut, hammasharjan, käyräkeppejä (karkkitanko, päätimme kokeilla), luistimet, alutapelin, palapelin ...

Minä sain Haahelolta blogin,. pyytämällä saa osoitteen.

Poju pelkäsii joulupukkia ja hoki: pukkituo uuden junaradan. Nyt joulun jälkeen poju hokee: pukki tuo uuden junaradan-ei tuonut uutta junarataa.

niin joo.. ja minä menen tammikuussa silmäleikkaukseen.