Pupu halusi tietää kuinka pohjavaihdetaan, joten minun piti kokeilla... Kiitokset Kikille!

***

Torstaina vietimme kulmatalon pikkutytön huoneentaideteoksen vihkiäisiä. Kulmatalon isotyttö myi "opas"-kyltti rintapielessään lippuja ja esitteli taideteokset, Neiti Napakka leikkasi nauhan jaminä pidin lyhyen (hyvin lyhyen) puheen. Hieno tilaisuus!

Illalla menimme kirjastoautolle, jossa koneeteivät toimineet. Emme siis saaneet lainattua varauksessa olevia kirjoja. Asiakkaita oli kaksi, miksi ei voinut kirjoittaa (vaikka käsin! Kynällä ja paperilla!) nimiä, kirjastokortin numeroa ja kirjoja ylös. SE olisi ollut asiakaspalvelua...

**

Perjantaina poika nukkui niin autuaasti, etten halunnut herättää temppujumppaan ja peruinyhteisen kyydin Mokkasten kanssa. POika kuitnekin virkosi ja kiireellä menimme. Ei taaskaan jaksanut juoksennellaavaavasta huolimatta ja tein päätöksen ettemme jatka enää kevätkaudella,vaan etsimme toisen harrastuksen. Tuossa salissa on ollut hankaluuksia myös muilal astmaatikoilla, joten syy voi olla siinä, ainakaan kukaanei tunnustanut ettäheillä olisi kotona koiraa..

Illalla sitten suuntasimme Pupulaan, mutta sakea lumipyry haittasi näkyvyyttä niin että etenimme 50-60km tunnissa, moottoritiellä. Pääsimme kuitenkin perille jaseuraavana yönä poju nukkuikin puhtaan yön. Lauantaina läksHaahelo kokoukseen metrolla, ja oli osannut.

[poistintästä kappaleen jonka tilalle Haahelo pyy]si laittamaan: Haahelo tumpulehtii]

Minävein pupun ja pupulapsen akvaarioon ajemnin poikasen kanssa kokoukseen. Sitten noukin pupuiset kytiin, Pupulaan, vaatteidenvaihto ja lähdin juhliin.

Olipas harvinaisen tylsät juhlat ja olin ylipukeutunut, joskin vain muihin nähden. Totesin, että silloin harvoin kun juhlan pukukoodi edellyttää pukeutumista, puen kauniin mekkoni.

Sunnuntaina nukuimme hurjan myöhään, paitsi pupulapsi, joka heräsi ihtekseen tekemään läksyjä ja ties mitä. Sitten kokkasimme, vein Haahelon, poikasen ja pupun kävelylle, ja ajoin itse pupulapsen kanssa pitämään kummiseremonian ystävni lapsoselle.

Sitten nokka kohti kotia.

***

Olkapäätä särkee, mutta solisluu on kutakuinkinpaikoillaa.

***

Poikasella uusi kaivuri ja kuormuri. Ne ovat supertärkeitä.