Kuten eilenepäilin, jaksan jo tänään paremmin.

Vaihdoin poikasen siis Neocatelle, sille aminohappopohjaiselle erityiskorvikkeelle ja parannellaan suolta viikonlopun yli. Alkuviikosta sitten tehdään soija-altistus ja mahdollisesti almironaltistus, mikäli tällä eilisellä ripuloinnilla ei ole riittävästi näyttöä.

***

Ajattelinkin kirjoittaa hiukan kesäajan päiväohjelmastamme:

Heräilemme 8-9- välissä ja Esikko on yleensäjo kadonnut omille teilleen.
Syömme aamiaisen ja kymmenen tienoilla vaunuttelemme hakemaan sanomalehden ja tarkistamaan onko mummu mökkinsä pihassa. Jos on, jäämme siihen höpäjämään, josei kävelemme puistoon, jossa keinutaan, luetaan aamulehteä ja ajetaan traktorilla.(hiekkatraktori, jonka päälle poika kiipeää).

Puoliltapäivin laitan lounaan tulemaan ja siistitään poikasen kanssa pihaa tai sisältä. Syödään ja Esikko vie roskat. Nukutan poikasen vinttiin ja tulen akas tiskaamaan.Tiskin jälkeen otan jotain hyvää ja luen sanomalehden, jos enehtinyt lukea sitä aamulla, tai jotain muuta mukavaa.

Sitten onkin boileri ehtinyt lämmittämään lisää vettä. Pesen vadillisen pyykkiä ja vien ne ulos huuhtoutumaan. Teen päivällistä valmiiksi, sisähommia tai juhlapuheita jos niitä on jonossa. Pojan herättyä ripustellaan pyykit ulos ja lähdetään pyöräilemään.Etsimme Esikon naapureista ja haemme postin. Käymme ehkä uimassa.Sitten tuleekin Haahelo töistä ja syömme.

Lähden joko suunnittelutapaamiseen tai tänne nettipirtille tai teemme yhdessä pihahommia tai pyöräily, vaunuilu tai souteluretken.

Sitten tappelemme Esikon nukkumaanmenosta ja saamme poikasenkin nukahtamaan juuri ja juuri ennen kuin itse kaadumme sänkyyn.