Keskellä viikkoa keskiviikkona ylimääräinen tiedotus:

Vauva osaa ryömiä hurjaa vauhtia, häiritsee huomattavasti äidin ja isän Monopolin peluuta. Ratkaisimme ongelman niin että pelasimme olohuoneen lattialla, poitsu oli keittiön lattialla ja heittelimme hänelle maissinaksuja sinne. (Mä muuten voitin)

Ja ensimmäinen hammas ilmaantui ikeestä tänään (kyllä sitä huudettiinkin viime yönä!). Ja päärynä tuli mukaan pikkupoikasen nokittaviin.

Ja ihan uusi turvaistuin on nyt autossa. Kallis ja kullavärinen, ja turvallinen. Ja makeasti tuo poika siinä sitten kotimatkan nukkuikin.

***

Esikko on muuten taas muilla mailla, lähti eilen isomummun mökille, tulee joskus. Ehtihän se tässä sentään olla kolme päivää kotonakin :-P.

Haahelo on aloittanut taas työt, se oli kaksi viikkoa joululomalla, ja nyt palannut "vanhaan" työhönsä, jossa oli joskus 4,5 v sitten. Palasi myös samaan työhuoneeseen kuin silloin. Mikä oli todistettavissa:

Vein 5v sitten työhuoneen seinälle kivan kuvan Esikosta ja Haahelosta tietokoneen kimpussa. Kuva oli siellä vieläkin, samassa paikassa. Ja tässä välissä kyseistä virkaa on hoitanut kaksi muuta tyyppiä. Kertookohan tämä jotain nörteistä? Vai vain miehistä?

Muuten kin oli työhuone ollut aika täynnä kaikkea mahdollista, mutta mitä ilmeisemmin on tuo mies sinne sisään mahtunut, sillä olen saanut häneltä sähköpostia:
1. (Pyysin tulostamaan jotain, meidän tulostimemmehanei ole toiminut aikoihin, suutarin lapsillahan ei tunnetusti ole kumisaappaita)
"Subject: Re: tulostaisitko
Eihän tarvitse vielä tänään? ...Enkä tiedä miten täällä tulostetaan. "

Tää tyyppi on mikrotuki...

2.(Pyysin sähköpostilla soittamaan minullekun on sopiva hetki)

"Subject: Ei voi soittaa
Ei ole oikeuksia puhelimessa vielä, ehkä ensi viikolla on.
Sitäpaitsi teen töitä. Puuh.
Olet rakas."

Illalla hämmästelin että miten ihmeessä hänelle kuitenkin voi soittaa työpuhelimeen (Tuo ihminen kammoaa edelleen kännykkää), että mikä mättää? No, Ilman erityisoikeuksia ei yliopistolta voi soittaa kaukopuheluita tai kännyköihin. Ja minä ihmettelin että niin? Mikset soittanut minulle? Tässä vaiheessa Haahelollakin välähti: Ainiin, meillähän on kotipuhelin!"

Ja tuon kanssa minä sitten yritän kasvattaa lasta.