Eilen Haahelo sanoi että tänään (eilen) oli ensimmäinen lomapäivä. Tähän asti hän on toivonut että töissä tapahtuisi jokin katastrofi, ettähän pääsisi sinne pois isyyslomalta tekemään asioita jotka osaa. Olimme kaupungilla ilman kiirettä.

Pikkupoikasen allergologi vilkaisi lasta ja sanoi että selvä atoopikko, päälaella karstaa, korvantaukset kosteat ja silmän alla ylimääräinen poimu. Sitten tämä haastatteli meitä ja antoi ison nipun paperia mukaan: lähetteitä testeihin, reseptejä ja pari ohjelappua. Minun ruokavaliotani karsittiin lisää ja vauvalta otettiin pois porkkana, mutta saamme alkaa antamaan tälle bataattia, mustikkaa, vadelmaa, kukkakaalia,kesäkurpitsaa ja parsakaalia. Toki yksitellen kokeillen toki.

Yksi resepteistä oli Ataraxiin, joka pelottaa minua. Haahelo kuitenkin oli sitä mieltä että jos lääkäri sitä määrää niin sitä pitää ottaa. Ja nukkuihan tuo paremmin... Mutta silti.

Lääkärin jälkeen kävimme syömässä ja sittten optikolle. Näen paremmin kuin Haahelo, joten haahelo ei voi nähdä kovin hyvin. Optikon mukaan eivät lasit ole välttämättömät, mutta ihan hyödylliset Haahelon työssä. Loppuviikosta saa hakea. Saas nähdätuleeko tuo viisaammaksi.

Optikolta jatkoimme matkaa apteekin kautta vanhempieni luo. Tein vakuutusyhtiöön korvaushakemuksen lääkärireissusta (Onneksi on vakuutus!) ja arvuuttelin vahemmiltani missä olimme käyneet (optikko). Kerroin vihjeenä että kävimme liikkeessä jossa meidän sukumme naiset ovat käyneet vuosikausia ja minäkin jo 15 vuotta. Muutaman apuvihjeen saatuaan keksivätkin vastauksen. Kun läksimme, niin Haahelon kanssa juttelimme nokkeluudesta ja tiedosta, minun sukuni tavasta arvuutella juuri tuollaisilla optikkojutuilla tai arjen nokkeluutta vaativilla tehtävillä ja Haahelon tietoon perustuvalla viisaudella. Oikeastaan ero on siinä että kun kysytään mikä on alkuaine nro 13, niin minä muistan sen jostakin nippelitietokysymyksestä, mutta Haahelo taas siitä että se on jossakin tietyssä paikassa jaksollista järjestelmää.

Illalla keskustelimme muslimit suututtaneista pilakuvista,tai oikeammin pilakuvista, joista muslimitnyt ovat ottaneet tekosyyn rähinöintiin.

Tanskalaislehtihän on julkaissut nuo kuvat melkein puolivuotta sitten ja tämän jälkeen on arabimaissa levittetty lentolehtistä, joissa noiden 12 pilakuvan lisäksi on ollut 3 selvästi törkeämpää kuvaa,joita ei siis ole julkaistu tanskalaislehdessä,vaan jotka on lisätty ilmeisn ärsytysmielessä

Nämä ovat ne kolme muslimeille levitettyä lisättyä kuvaa,joita siis tanskalainenlehti ei ole julkaissut, vaikka niin väitetään. Törkeystaso on kuitenkin ihan eri luokkaa kuin niissä alkuperäisissä.

http://bibelen.blogspot.com/2006/01/imams-showed-pedophile-mohamed.html

Ja tässä tasapuolisuuden vuoksi muutama erääseen toiseen uskontoon kohdistuva kuva:

http://www.vapaa-ajattelijat.fi/otcard.html

Sananvapauteen kuuluu vapaus esittää myös minulle epämieluisia kommentteja. Vaikka MINÄ olen sitä mieltä että kommentti on pötyä, saa niin silti sanoa. Ja minä saan väittää sanojalle vastaan, joskaan en saa mennä polttamaan tämän kotia.

Sinänsä tyhmää on ehdointahdoin ärsyttää toista, mutta käsittääkseni niin ei tuo tanskalaislehti ole asiaa tarkoittanut, joillekin muslimeille vaan tuntuu olevan mahdotonta ymmärtää sanaa sananvapausja toisaaltamyöskään sitä että länsimaissa lehdistö ja hallitus eivät ole sidoksissa toisiinsa, joten hallitusei voi pyydellä anteeksi lahdistön puolesta.