Olin tänään IHAN YKSIN riisiryhmässä joka siis on vertasitukiryhmä allergialasten vanhemmille. Oikein mukavaa taas jutella muiden äitien kanssa, joskin onhan meidän puistoissa kaivurimies jolla on myös allergioita ja jonka äidin kanssa jutskataan näistä asioista.

Haahelo ja lapset olivat sillä aikaa käyneet puistossa japalattuani Haahelo tiedusteli mistä lähtien Pikkupoikanen on osannut kiivetä liukumäkeen ja laskeaalas aivan yksin. Kerroin että mitä ilmeisemmin tästä päivästä, sillä minun nähteni poikanen ei ole ks liukumäestälaskenut edes avustettuna.

Eilen oli perhetyöntekijä ja tämä siisti paikkoja, vaihtoi kahdet verhot ja ulkoilutti Pikkupoikasta. Illalla olin lasten kanssa esikon harrastuksen joulujuhlassa ja sen jälkeen suunnittelupuhelu hautajaisia varten.

Hankala puhe tehdä, sillä pohjatiedot ovat vähäiset ja puheen tilaaja on ei ole läheisin omainen, joten sen teossa pitää pitää kieli erityisen keskellä suuta.

***

Pikkupoikaselle ilmaantui ihottumaa takapuoleen. En tiedä mistä. Ehkä siirapista?tai hirssijauhoista? Siirappi on pelkkää sokeria mutta jos sittenkin?Ja hirssihön on ollut meillä käytössä Holle-puurona joka lienee käsitellympää kuin pelkkä jauho, josko poika ei kestä hirssiä kuin toikäsiteltynä?

Laitanpa vielä Ollin ruskeiden pipareiden ohjeen toiseen viestiin