700g jauhelihaa
1 rkl suolaa
1rkl pippuria

sekoita aineet erittäin huolellisesti, itse käytin tehosekoitinta. Nosta lihaköntsä kaksinkertaisen folion päälle ja muotoile se 5cm halkaisijaltaan olevaksi pötkyläksi. Kääri folio tiukasti ympärille ja noista uunin ritilälle.

Kypsennä 100 (sadassa asteessa) 3h30min, älä yhtään kuumemmassa. Nosta uunista lepäämään 10 minuutiksi ja leikkaa niin ohuiksi suikaleiksi kuin kykenet.

Paloittele vaaleaa leipää lautaselle (Pageniin oivallus sopi hyvin), lado lihapaloja päälle ja tomaattikastiketta (itse käytin tavallista salsadibbiä) ja maustamatonta jukurttia.

Loput pakkaseen.

Hyvää ja helppoa.

Niin joo,ihan tavalliselle kebapille ei maistu, sillä natriumglutamaatti puuttuu. Sitä saa esim aromisuolalla.