Tytär on palannut tykkyiseltä pohjoisen reissulta. Mummu lähetti sähköpostiin komeita kuvia, joista selvisi myös että tytär on seinäkiipeillyt, laskenut renkaalla mäkeä ja puheisa olen saanut selville että lisäksi ampunut jousipyssyllä tikka(!)tauluun, lasketellut ja syönyt joka aamu aamiaiseksi pekonia.

**********

Pojan kanssa olimme maitoaltistuksen kotrollilääkärissä,eikä jäänyt käteen kuin lasku. Oireita on ja ne viittaavat maitoallergiaan, mutta ei kovin selviä. Jatkan siis altistusta juottamalla Tuttelia. Huooh.

Oireet kyllä tuntuvat voimistuvan pikkuhiljaa: tänään on poika oksentanut/pulauttanut kahdesti Tuttelin juomisen jälkeen kakkinut kolmesti. Kumpakaan ei tapahdu yleensä päivittäin. Posketkin helottaa.

Lääkärireissulta kotiuduttuamme Tunturikettu poikkesi teekupillisella tuoden tyttären unohtaman villapuseron sekä pojalle muutaman bodyn ja Ruskovillan vaatteita. Ne on kyllä aivan iihania! Ja mulla on aivan iihania kavereita, lähes kaikki pojan tavarat on saatu kavereilta tai sukulaisilta

Iltapäivän puolella menimme vielä tapaamaan kaveria ja tämän vauvaa. Kaunis, tumma nuoriherra 2+kk. Asian tynkää saimme viemällä pieniksi jääneitä vaatteita, mutta kyllä oli mukava jutella. Jossain vaiheessa tajusin että aikaa oli vierähtänyt 3 tuntia ihan huomaamatta...

Siis kun ensin pääsimme sinne asti. Lähtötohinassa laitoin Ilmarisen äidille tekstarin tarkistaakseni ettei tämä ole unohtanut, ja kun tekstari ei mennyt perille soitinkin. Vastaajaan. Vähän aikaa mietin mitä teen mutta päätin ilmaantua oven taakse, jos eivät ole kotona, jätän kassin ja menen kirppikselle (ostamaan lisää vaatteita...tytölle tosin).

Minulla on mielikuva että tämä varmistelusoittelu (Me ollan nyt tulossa) ja suunnitelmien muuttelu on aika uusi ilmiö. Tarkoitan että ennen viikkoa aiemmin sovittu kyllä piti,eikä sitä tarvinnut tarkistaa moneen kertaan, vaan sovittuun aikaa vaan soitettiin ovikelloa.

**************************

Haahelo oli tänään ensimmäistä päivää töissä isyyskuukauden jälkeen. Oli kuulemma ollut mukavaa ja rentouttavaa. Oli saanut käsiteltyä inboxistaan montakymmentä viestiä pois.