Eilen lähdemme Esikon kanssa  lasten itsenäisyyspäivän juhliin. Lähtiessä Esikko kovaäänisesti protestoi pipon ottamista, kaulahuivin ottamista ja hanskojen ottamista sen lisäksi etät valitti haalarista. TÄhän toietenkin herää pikkupoikanen.

Olimme kyllä sopineet tapaamisesta siellä, joten en voinut peruuttaa, mutta mieli kyllä teki ja paljon.

Ilotulitus oli komeaa katseltavaa, keskustorilla tapasimme lisää ystäviä. Pikkupoikanen oli minulla Ergossa, kantorepussa siis ja pamahduksen kuullessaan käänsi katseen sinne päin, kivitaloista tosin vastasi kaiku, ja poikanen käänsi silloin aktseensa kaikua kohti, ja kohta taas tulitusta päin sieltä kuuluessa uuden pamauksen.

Kolmasien ystävien kanssa menimme vielä Haraldiin syömään. Herkullista ruokaa oli tarjolla ja jälkihyvät varsinkin.Mahat pinkeinä pääsimme kotiin aivan liian myöhään.

**

Pikkupoikanen on maanantaista asti saanut Calsium-Sandozia kalkkilisäksi. Vatrsalle on noussut pientä nyppyä ja yöunet äityneet mahdottomiksi. Olemme myös kokeilleet erivaihtoehtoja: Lounaalla annettuna lapsi ei saa nukahdettua ilman Pamolia koska koskee, iltapalalla annettuna tämä herää 3-4 välissä ja itkee lohduttomasti. Tänään annettiin aamulla.

Näin kirjoitettuna homma kuulostaa tosi pahalta, ja niinhän se on., En vain mitenkään haluaisi myöntää ettei C-Sskaan sovi.