Ihan Plääh. Kaikki Plääh. Tosi Plääh.

Ihottumaa on, vaan mistä? Luumu ja riisi reagoivat molemmat siitepölyihin, Leppääon ollut jo jonkin aikaa (päärynä putosi) aj kOivu on just alkamassa. Jätettiin nyt luumu ja riisi pois sekä mun että pojan ruokavaliosta. Alkaa muuten pikkuhiljaa olla hankalaa keksiä vaihtelevaa syömistä.

Eilen illalla vein kaverin autolla kotiinsa ja päätimme matkanvarrella poiketa verestämässä vanhoja muistoja. Silloin kymmenen vuotta sitten kun olimme nuoria ja villejä (enää vain villejä) nuoriso kokoontui vappuna ja koulujen päättyessä Pyynikin Jalkasaareen juhlimaan. Ajoimme siis sinne. Siellä oli kolme (3) poikaporukkaa maleksimassa. Keskustori näytti apaattiselta, siellä täällä porukkaa muttei mitään vappumeininkiä. Harkitsin jo soittamista Johtajalle tiedustellakseni missä nuoriso tätä nykyä viettää aikaansa kun automme saapui Koskipuistoon. siellä olikin jo menoa.

Ilmeisemmin nuorison päihteidenkäyttö on tässä reilussa kymmenenssä vuodessa tullut julkisemmaksi, eikä tarvitse enää mennä kaikkien tietämään piiloon Lipis-pullot repussa, vaan koskenrannassa voi yhtä hyvin istuskella. Joten miksi ihmeessä kukaan jaksaisi vaeltaa sinne harjun taakse?

Eilen olimme pitkästä aikaa geokätköilemässä. Se on KIVAA!