Huomenna on edessä vehnäaltistus. Tämä viikko on pitänyt pitää oirepäiväkirjaa, eikä uusia ruokia ole saanut aloittaa kahteen viikkoon. Tarkoituksena on siis että tämä viikko olisi oireeton "normaaliviikko" johon altistusviikkoa verrataan.

No, jostakin syystä yleensä siistipeppuisen poikamme pylly on viimeviikon ollut rikki enkä ole saanut sitä paranemaan. Myös pissivaiva on palannut, eli pissiminen ei suju.

Pahoin pelkään että jokin harvoista ruoistamme ei sovi, ja epäilen riisimaitoa, sen menekki on niin kovin suurta 1,5l päivässä ja sitä on nyt juotu reilun kuukauden verran mikä täsmäisi aika hyvin hitaaseen reagointiin.

"Tavallisista" oireistaan poiketen ei poikanen ole siis erityisen kiukkuinen eikä valvota, mutta iho on tietenkin kipeä ja pyllynpesun kanssa lapsi itkee kipuitkua kun vesi kirvelee.

**************

Koirarintamalta hyvää: Sekä maanantaina että keskiviikkona tapasimme koirallisen ihmisen ja Poikanen oli jopa näiden naisten sylissä yöunien kärsimättä. Koiraperheeseen emme silti uskalla ajatellakaan pistäytyvämme.