Tänään olimme pikkupoikasen kanssa maitoaltistuksessa ekä välitöntä reaktiota tullut. Seuraavan viikon siis poikanen saa tuttelia 5dl päivässä kunnes oireita tulee tai jos eiviikossa tule niin kokeilu lopetetaan. Saan siis syödä maitoa! Ette usko miiten hyvältä voi juusto jajääteelö maistua puolentoista kuukauden tuon jälkeen. Voi kun patonkia vielä saisi!

****

Kaupungilta tulimme vasta klo 14 kotiin, joten esikko ehti tulla yksin koulusta kotiin. Iso virne oli naamalla kun sai olla niin iso tyttö.

Vaan on se isoksi kasvanut muutenkin: Ei enää mahdu satiinipyjamaan jonka jo aiemmin mainitut nuoret naiset ovat tytölle antaneet tämän ollessa vajaa 3v. Rakas tuo pyjama on ollutkin, ja siitä on pidetty kynsin hampain kiinni. Nyt takavarikoin sen kaapista salaa...

Vaan nyt lienee aika pakata esikon kassi pohjosen reissua varten, on meinaan lähdössä yhden mummun kanssa sinne hiihtolomalle.

***********************

Semmoinen juttu vielä: Musta olis kiva saada tietää ketkä tätä blogia lukee, joten laittakaapa pieni viesti kommentteihin itsestänne :)