Hirssipiparit, ruskeat piparit, siirappipiparit hirssistä ja perunasta

1dl  puuroa
2rkl tummaa siirappia (HUOM Vaaleassa Ohraa!)
1 rkl sokeria
2 rkl perunajauhoja
0,5 dl pakasteperunasoseainesta
ripaus suolaa
1-2 tl öljyä
n 1 dl hirssijauhoja

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
Sekoita aineet taikinaksi (n puuron paksuista, EI piparitaikinan tapaan jäykkää)
Levitä taikina lusikalla pellille 3-4 mm paksuiseksi levyksi.
Paista levyä 6 min

Otettuasi levyn uunista ota siitä heti sen ollessa vielä lämmin muotilla pipareita.
Syö reunat

Ovat ihan hyviä,sekä maultaan että rakenteeltaan. onnistunevat myös millä tahansa kasvissoseella ja viljalla (puuro + jauho). Tärkkelys ei liene pakollinen, mutta parantaa rakennetta.

Tämä kehtetty eilen aamull aihan omasta päästä