Eilen sain labratulokset: ei mitään vikaa. Paitsi että väsyttää edelleen julmetusti, tänä aamuna nukuin puoli kahteentoista, ja päivällä vielä torkut. Ei kuulosta kovin hyvältä. Meillä oli päivälliseksi pizzaa, kun en millään jaksanut valmistaa kotiruokaa. Onneksi oli kodinhoitaja aamupäivän pojan kanssa ulkona niin oli mahdollisuus uniin aamusta, yöllä kun sen suhteen oli hiukan hankaluuksia.

Olimme eilen  illalla vapaa-toimistolla ja haimme samalla poikaselle koirakontaktia tai siis pikkupoikanen kohtasi koiran edustajan (omistajan, sanoisivat jotkut) täti Mustan. Täti Musta kyllä itse huomioi tämän reaktiomahdollisuuden, mutta olin halukas kokeilemaan mitä tapahtuu joten vihreää valoa vaan lähikontaktiin.

No, nyt niska ja kaula ovat nypyillä (vähän muuallakin) ja viime yönä poika sai puoliltayön hengenahdistuskohtauksen, heittelehti sängyssä ja lattialla itkien kunnes annomme Ventolinea. Sittenkään poika ei rauhoitunut omaan sänkyyn, mutta sai unen pystyasennossa sylissäni. Mun uneni tosin hiukan kärsi istuma-asennosta. Päiväunillekin oli vielä hankalaa nukahtaa.

En tosin tiedä johtuuko mikään näistä tuosta välillisestä koirakontaktista, pitää testata vielä uudestaan.

Tänään Poikanne pääsi vielä Isoisän luo siksi aikaa kun muu perhe olimme katsomassa näytelmää ja sitten vielä jäätelöbaarissa tytön koulutoverin ja tämän äidin kanssa.