Eilen oli puistoporukkamme torstairetki. Suuntasimme Vähä-kausjärvelle. Perillä Opettajatar meni kuopuksensa kanssa tietä pitkin vaunuilla, ja minä ja Mokkanen kolmosten kanssa polua ja pitkospuita pitkin hurjan pitkän matkan, taisi tulla ihan 200m.

Nuotiolla olikin jo toinenkin porukka, joten ei tarvinnut sytytellä, vaan senkus nakit/makkarat/ kengurunlihat tikun nokkaan ja pasitumaan. Paitsi Pojun kengurut, ne eivät juurikaan ehtineet paistumaan kun Poju ne jo veteli parempiin suihin.

Hyvin pikkuväki viihtyi puuhissaan ja tekiivätpä hurjan pitkän retken "ulkosaaristoon avaraan maailmaan" el lähtivät nousemaan kotuksen takana olevalle mäelle, joka oli aivan umpimetsää. Ja äiteet perässä.

Jossakin välissä sitten takaisin autolle (Opettajatar ja Manna kolmosten kanssa, minä sain lykätä vaunuja) ja auton nokka kotia kohden.

Muutaman tunti ehdittiin olla kotosalla, kun oli aika lähteä sinne kokoukseen. Poikanen viihtyi yllättävän hyvin ja rohkeasti kävi pyytämässä kokouksen jälkeen puheenjohtajaa laittamaan Muumi-videon, kun sellaista olisi hieno katsoa isolta screeniltä.

Haahelon piti hakea Poju kokouksesta ja mennä kotiin, mutta tuo onneton unohti. Kokouksen jälkeen menimme kotiin, mutta Haahelo hääti minut takaisin muun porukan luo ja sittenhän istuimme Semaforissa (laatupaikka!) pikkutunneille, sieltä pizzan kautta kotiin...

Ja tänäänkin olen lähdssä liikenteeseen...