Ei säästynyt tuo poikanenkaan, vaan kuuma on. Ja itkuinen. Ja lisäksi tulee takapäästä vaipantäyttettä. Vimeksimanittu tosin ei johdu flunssasta, vaan maissista. Tarkistin nyt viimein sen maissin, joka on ollut karanteenissa, ja niinpä vaan siitä menee vatsa sekaisin, lapsi kitisee ja muutama nyppykin näkyi taas. (Juujuu, jos samat oireet ovat tulleet aiemminkin samasta ruoka-aineesta niin oireet eivät johdu tuosta flunssasta vaikka kuinka toivoisi.)

Tuttava kävi hakemassa pakkasmaidot vauvalleen. Kun meillä ne ovat ihan viemärikamaa, niin ilomielin annan ne eteenpäin. Nitä on lypsetty silloin kuin ne ollut tällaisella dietillä, joten eivät käy pikkupoikaselle, mutta vallan mainiota sapuskaa jollekulle muulle.

Vaav voi pientä poikaani, ei oikein syö, itkeskelee vaan isänsä sylissä...

******************

Esikko ei ollut vielä tänäänkään koulussa, oli aamulla niin toipilaan näköinen. Iltapäivällä pääsee kuitenkin hetkeksi yhteen mummulaan eikä Haahelokaan ollut töissä, mutta Haahelo ei pääse mummulaan vaan joutuu olemaan kotona.

Meillä on vähän vuoron vaihto, iltapäivää kohden selkäni tulee aina niin kipeäksi, että vauvan nostaminen ja kantaminen on vaikeaa, ja Haahelo taas on nukkunut koko päivän, joten jaksaa vähän aikaa tuota poikaa hemputtaa.