Quinoasta (1 tl) ei tullut iho-oireita, mutta yöunet ovat kärsinet ja yksi oksennus tuli. Tänään poika on ollut hiukan omituinen. En siltikään vielä luovuta tuon quinoan kanssa, viikon päästä seuraava satsi.

YStäväni netin kautta lähettää pojalle villiä tyrniä meren rannalta, josko se sopisi. TUntuu aivan tajuttoman hyvältä että on ihmisiä jotka välittävät meistä niin paljon. KIITOS tätäkin akutta jos luet blogiani.

***

Ahdistavaa on pojan koira-allergia. Joudun joi olemaan valppaana tytön kavereiden suhteen enkä voi päästää tätä noin vain leikkimään ystävilleen joilla on koira enkä sen puoleen näitä ystäviä meille. Hyvästi kutsut. Tytön rakkain ystävä, jonka on tuntenut puolivuotiaasta on koirallinen ja tapaamiset ovat hankalia.

Niin ja johtuisivatkohan pojan tämän päivän oireet tytön eilisstä koiravierailuista? Laitoin kyllä tytön vaatteet heti koneeseen ja tytän suihkuun, mutta yhden paidan tämä ehti riisua pojan vieressa ja pöllytellä hilsettä. POika kun on niin tajuttoman herkkä nimenomaan koiralle.

Kuukauden päästä olevat tytön synttäri jännittävät jo valmiiksi: kaikki se ruoka, eläinpöly ym. Kauanko kestää toipuminen?