Mittari näytti aamulla 25 pakkasastetta,jote tiedustelin Haahelolta oliko tämä pukenut pitkät alushousut. ei. oli kuitenkin pakottanut (aivan oikein) esikoisen pukemaan villahaalarin koulumatkalle. En ymmärtänyt mksei tuo voinut riisua ulkohousuja ja pukea niitä kalsareita väliin ja hiukan jnaputin aiheesta kunnes Haahelo kertoi ettei se pukeminen ole niin helppoa.

Haahelohan tunnetusti on hyvin kömpelö (pl näppäimistöllä tehtävät asiat) ja tajusin että oikeasti tehtäväsarja avaavyö- riisupäälihousut - puekalsarit - puepäälihousut- laitavyökiinni voi olla sen veran hankala että mies mielummin palelee. Ja onhan se moneen kertaan huomattu että Haahelo ei mielellään ulkoile pojan kanssa, ellen minä ole pukenut tätä valmiiksi. Ehkä pitäisi paremmin pitää mielessä tämä puoli asiaa ja yrittää huolehtia itse nämä näppäryyttävaativat hommat.

**

Olen lueskellut pullanhimossani leivontablogeja ja koska en voi leivonnaisia esitellä esittelen teille tämän päivän ruokaherkun:

Possunfileetä balsamicon kera:
1 possun pihvifile, maustamaton
n 1 dl balsamicoa
n 1dl sokeria
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria

2rkl riisijauhoa
1rkl öljyä
tomaatti

Sekoitaaineet löysäksi tahnaksi ja hiero noin puolet tahnasta fileen pintaan . Laita file uunivuokaan ja lisää vuoan pohjalle hiukan vettä. Vuoka uuniin 250 asteeseen 15 minuutin ajaksi. Laske uuninlämpötila 150 asteeseen ja kypsennä vielä 30 minuuttia.

Nosta vuoka uunsita ja kaada liemi jäljelle jääneen tahnan sekaan. Kuumenna pienessä kattilassa tilkka öljyä ja sekoita siihen 2rkl karkeaa riisijauhoa ja kaada tahna-liemi seos joukkoon. Anna kastikkeen saota välillä sekoitellen.

Leikkaafoile ohuiksi siivuiksi ja kaada kastike päälle. 
Viipaloi tomaatti ja laita siivut kastikkeen joukkoon. Peitä vuoka. Syö n 15 minuutin kuluttua vaikka perunoiden kanssa.