Tänäään oli tomintaterapeutti taa späiväkodilla, kuulumia en ole vielä kuullut, mutta Prinzi kertoi kuinka hienoa oli kun kerran tt oli olut mukana ulkona. Tt auttaa Prinziä oppimaan miten muiden lasten kanssa tullaan toimeen ja leikitään yhdessä yms.
 
Tänään olisi ollut myös oman eläinkirjan päivä vaan musitettiinkos me ollenkaan sellaista. Noloa. Prinzi tosin itse vain keroti iloisena että otetaan seuraavalla kerralla ja että yhdellä lapsella oli ollut dinosauruskirja.
 
Olin illan pois, lettukesteillä ja tulin perheen jo nukkuessa. Jäin juttulemaan yhden ystävän kanssa vielä muutamaksi tunniksi ja kun olin menossa nukkumaan heräsi poika valittamaan nälkää. syötin kaksi kupillista quinoamuroja ja annoin kuivattua mangoa. vaihdoin vaipan, pissatin, juotin vettä, menin viereen vuoteeseen.. valittaa edelleen nälkään ja vatsa kipua. tulemme sohvalle, ettei muu perhe heräisi. valittaa valittaa. Lopulta totean että panadolia kehiin, alkaa tarmokas ja väsynyt lääkeruiskun metsästys. löytyy. Panadolia on purkissa liian vähän, ei tule ruiskuun sieltä. Lanttaan sen 5ml vettä ja saan aineet ulos. Liuosta on yhteensä 10 ml, eli 5ml vettä ja saman verran panadolia. annsotus on 8,5ml. no, nyt poika viimein nukahti, vajaallakin annoksella oli näköjään riittävästi tehoa.
 
Uskaltaisinko itse jo unille.. miellummin valvon ja katson että nukkuu varmasti kuin herään kesken unen, se on minulle hyvin vaikeaa.
 
Opinnot hiukan painaa