Kyl vaan on vaikiaa tuo elämä kun on nettihämärässä. Monta hyvää juttua jää kirjaamatta kun pitää odottaa että pääsee konneen ääreen ja sit onki jo unohtunut.

Manna soitteli tuossa edellispäivänä ja juteltiin Papun pyörästä. Puhelun loputtua sain juuri työnnettyä luurin tissitaskuun, kun se soi taas: Isoisä soitti:

- Mää oon täällä Bilteemassa. Tääl ois semmoin Pojun kokoinen pyörä 59 euroa. Kyl mää maksan sen tuanko?

- Ei se varmaan osaa ajaa, mutta saathan sen ostaa.

No isoisä ajoi isolla autolla pökkitielle, ja avasi perä oven, minä huikkasin Pojulle että menehän katsomaan. Poju juoksi autolle, Isoisä nosti pyörän alas autosta, Poju kiipesi autoon ja juoksenteli. Kysyn missä pyörä? Poju osoittaa kärryjen pyörää. Kysyn missä POLKUpyörä? Poju osoittaa ulkona olevaa pyörää. Kysyn Kenen pyörä se on? VAAVIN (Vaarin) pyöä (Pyörä)!!  No selitämme että Vaavi toi pyörän Pojulle omaksi.

Ihan ei pyöräily sujunut, ja seuraavana päivänä isoisä tekikin pöyrään työntöaisan, nyt on helppo työnnellä lehdenhakumatkalle ja vaikka mihin.

***

Talviturkin kävin kastamassa edellisenä päivänä, kyllä oli kylmää vettä. Eilen ei ollut enää niin kylmää. Vaan jos yrittäisi jatkaa pulikoimista päivittä ainakin parikuukautta...

Tänään jää uiminen väliin, muu perhe lähti mummuloimaan, minä jäin kaupunkiin.

**

Prinzeza on siirtynyt ulkoruokintaan ja nukkunut jo 3 yötä teltassa. Yksin. Illa se sinne kömpii, aamull akun heräämme on kadonnut. Yleensä siis mummunmökille aamupuurolle ja lastenohjelmia katsomaan.

**

Päivällä en pidä pojulla vaippaa kuin autossa, Poika on aikas kuiva papitsi tiettyjen ruokien kohdalla. Jotkut marjat ja esim hunajameloni aiheuttavat pojulle lirittämistä, eli pissii sinne tänne vähän väliä. Aika turhauttavaa, niin minulle kuin erityisesti pojulle jota pitäisi opettaa kuivaksi.