Huhhuh. Oli aika haipakka viikonloppu. Suunnitelma oli:
klo 10 lähtö
klo 12 perillä
lounas
huilimista
klo 14 poikanen päiväunille ja laittautumista hääkostuumiin
klo 15 lähtö juhliin

Lauantaina tuli vielä muutoksia häpuheeseen ja lähdin yliopistolle tulostamaan uuden version. Haahelo pakkaili viimeisiä tavaroita helsinginreissua varten ja tarkistin useita kertoja Haahelolta että mukana on poikasen lääkkeet, tuttipullot+ Neocate, hirvi ja vaippoja. On. Pupulla olimme puolenpäivän jälkeen ja aika tarjota lounasta.  Ei ollut hirveä. Tavarat pengottiin muutamaan kertaan. Ei  ole hirveä.

No, reilua toki olisi, että se joka kämmää, se korjaa, mutta käytännössä se ei mene niin. Joten mulle auto alle ja Hakaniemen hallille. Ei ole yhdessäkään lihakaupassa. Yhdessä herättivät toivoa, mutta palvattu olikin lammasta. Viimeisessä kojussa näytin ilmeisesti niin epätoivoiselta, että kauppias otti hätäni todesta ja soitti chef Wotkinsiin ja kysyi oliko. OLI! Sitten minulle osoite lapulle. No voisnetään. Minulla EI ollut karttaa eikänavigaattoria, olihan reitti kotoa Pupulle tuttu, eikä pitänyt mitään asiaa olla keskustaan. Kauppias ohjeisti jättämään auton parkkiinb, kävelemäänympyrätalolle ja menemään taksilla Wotkinsiin ja takasin.

Ja wotkinsista löytyi. reilu tunti meni reissussa ja stressitaso oli aika kova kun tajusin kolmannessa kojussa tajusin että hirveä ei koko hallissa ole. Toki tarkistin muutkin kojut, mutta.

Hiukan kahden jälkeen siis oli takaisin pupulla,  äkkiä syöden, pukien, laittaen hiukset ja kynnet (en meikkaa) ja sitten nukuttamaan poikaa Haahelon tilalle. Hiukan myöhässä tien päälle ja neljältä hääpaikalla.

LIsää tressiä oli luvassa: puheesta muutettiin vielä yksi kappale koko merkitykseltään, joten jouduin senkohdanvetämään stagella vain muutaman tukisanan voimin,vaan eipä sitä kukaan muukuin Haahelo ollut huomannut. Loppujen lopuksi meni oikein hyvin, japuhe oli ekstrahyvä, olihan se tehty ystävälle.

Häät olivat hauskat, paikalla oli ihania ihmisiä ja hääpari vardsin valloittava.

MUTTA Olen kateellinen pupulle: molemmat lapset nukkuivat kymmeneltä (pöydän alla...) miksei meillä koskaaan!