... siis huomenna. JOS kaikki menee hyvin. Tosin vakoilin jo hoitajalta tiedon, että huomenna huoneeseemme (5 lasta) on tulossa kaksi lasta lisää. Joten heilläkin on motivaatio saada meidät lomalle.

Tämä päivä on ollut tavattoman TYLSÄ. Aamiaisesta lounaaseen istuimme huoneessa, hoitsuilla tajuttoman kiire, eikä kukaan ehtinyt mitään. varsinkaan meille. Me olemme jo niin vakikalustoa että meitä ei varmaan huomata sen enempää kuin nurkassa seisovaa ilmastointikonettakaan (joka siis tuli ennen juhannusta, mutta jota ei vieläkään ole kytketty).

Lounaan jälkeen lähdimme bussilla lounaalle, nyt siis äidin ja Haahelon lounaalle, Pikkupoikanen senkus nukkui. Takaisintulomatkalla ostin mansikoita ja esikolle herneitä illalla vietäväksi ja taas oli aika välipalan. Välipalan ja päivällisen välisen ajan haahoilimme puistossa ,pikkupoikanen oli kuinmurjaani rämmittyään hiekassa ja kylvetinkin tämän ennen ruokaa. Joka siis ei maistunut sen enempää kuin välipalakaan.

Iltapalaan asti ajattelin viettää aikaa kaverin luona, sinne kun pääsisi bussilla sopivasti, kunnes kaveri puhelimessa muistutti että heillä on koira... Ei mennä ei. Epäilen vahvasti koira-allergiaa, sillä nyt useamman kerran on mennyt yö tosi huudoksi, ja jokaiseen sellaiseen yöhön on liittynyt koirakontakti edellisenä päivänä.

Nyt siis kirjaston koneella. Plääh.