NoniiiN!

Nyt se on meillä.

Tänään olemmem Pojun kanssa soittaneet sitä PALJON. Istuneet joko sylikkäin tai vierekkäin. Välillä Poju ilmoittaa että vaihda kappale. Mutta pitkään se jaksaa kuunnella. Ja pahemmalta kuulostaa se kun tyttö sitä pimputtaa. Tyttö tosin kysyi heti että koska pianotunnit alkavat.

Piano on siis ollut pitkään haaveenani, ja viimein aloin jotain tehdä asialle. Jututin kavereiita, Anki puhui sähköpianon puolesta, nettikaverit puhuivat sähköpianosta. Puistossakin puhuin, ja LaulajatarKIN puhui sähköpianon puolesta ja kun tinkasin että haluan "oikean" ja kerroin taustani että eikö vanhempien luona olevaa pianoa voisi tuoda meille... Tyrmäsin sen, kun isänihän soittelee päivittäin. Kuitenkin mainitsin asiasta ohimennen ja seuraavana pävänä sain sähköpostilla ehdotuksen josko heidän pianonsa tulisi meille vierailulle. Tivasin sitten ettei se varmasti ole heiltä pois ja kuulin että isoisä harkitsee sähköpianon ostamista...

No nyt on Piano meillä ja kiva kapine onkin.

***

Poju rakensi tänään "majan". Ts roudas olohuoneen matolle ulkokenkämme ja asetteli ne spiraalimaiseen asetelmaan. Aika kasa oli. tai siis on.

***

Pullaakin leivoin kun Mannanen tahtoi korvapuusteja.

***

Poju: iiä oet mu aka (Sinä olet mun rakas)

Tyty: Sää olet tyhymä!