Tänään olimme lääkärissä ja käynti oli kyllä oikein mukava. Lääkäri totesi hvin vakaasti että suurinosa maailman lapsista elää vähemmillä ruoka-aineilla kuin Pikkupoikanen (7 ruoka-ainetta) ja poika näyttää reipaalta ja pirteältä (kävi kaksi kertaa tonkimassa roskiksen).

Riisimaidon käyttäminen lehmänmaidon sijaan oli hänestä ihan ok kaikilta osin, eikä kuulemma hoitotuenkaan takia tarvita positiivista maitoaltistusta vaan vehnäallergia "riittää". Se onkin edessä kahden viikon kuluttua ja olisihan se upeaa kun se kävisi. Pelkään vain että poikasen oireilutapa eli kiukkuisuus aiheuttaa diagnosointiongelmia.

Aamulla meillä kävi psykologi jututtamassa, mutta en vieläkään oikein ymmärrä millä lailla meille on mitään apua siitä. Meillä otettaisiin mielummin vastaan tiskausapua tai edes käytettäisiin nämäkin juttelutunnit tiskaamiseen. No ensiviikolla olisi edessä vuorovaikutustutkimus, joka sinällään on ihan mielenkiintoinen.

Esikko vei vinttiin leluja, ja haki sieltä varastoituja. Tuli aika hyvä mieli kun alas pääsivät nukenvaunut ja vauvanuket. Onse tokaluokkalainen vielä aika pieni.

Ja toisaalta iso. Pienellä avustuksella leipoi tänään mokkapaloja.