Maanantaina on yleensä kotiäitipäivä, vaan ei ollut! Haahelo ja Prinzi matkasivat sukuloimaan ja minä jäin pitämään taloa pystyssä.  Sain tehtyä tosi hyvin hommia, sekä opiskelu että kotihommia ja kävin kaupasta hakemassa munia ja vissyä että sain tehtyä tytölle vohveleita. olikin herkkua. 

 

Soittelin myös Prinzin tanssinopettajankanssa ja tulimme siihen tulokseen ettei Prinzi enää jatka. Hän ei enää keskity vaan häiritsee muiden oppimista 

Tiistaina pojat palasivat. Haahelo oli sairas ja lähdin Prinzin kanssa yhtiökokoukseen. Ruusunnen oli mennyt suoraan koulusta Tarutytölle katsomaan Emeliaa ja sielät partioon. Kokouksen jälkeen enimme vielä hetkeksi katsomaan remonttikotia.

Keskiviikkona olikin Prinzillä päiväkotipäivä. Haahelo vei hänet sinne ja tuli takaisin kotiin ja nukuimme sylikkäin univelkoja pois. Herättyäni sain hiukan tehtyä opiskeluja ja lähdin yliopistolle. Sieltä hakemaan poika ja kaupan kautt kotiin.

Aatteenmies tuli ystävättärensä kanssa käymään ja toivat minulle karpalomehua ja irtokarkkeja :D Olenkohan ollut liian vähän Semassa.. Oli hauskaa, söimm Prinzin kanssa leivottuja aprikoositorttuja ja kävimme puistossa, Prinzi kannatti itseään muuttolaatikossa ja oli hyvin ihastunut Ystävättäreen. 

Torstaina vein Prinzin hoitoon ja tulin taas kaupan kautta kotiin. Ostin kananmunia ja muuta herkkua ja valmsitin haahelolle munia ja pekonia aamiaiseksi, hän nukkui vielä. Kokkailin muutenkin ruokia valmiiksi ja menetin hermoni yhteen kurssiin. Haahelo lähti ulkoilemaan, hänellä siis on lomaviikko, ja palattuaan söimme ja hän vei minut kuuntelemaan paneelikeskustelua prostituutiosta ja ihmiskaupasta ja jatkoi hakemaan Prinzin. Ruusunen oli sillä aikaa komennettu kotiin ja hommiin , mutta olikin kuumeinen. Minä tulin bussilla kotiin, Prinzi ja Haahis kävelivät pysäkille vastaan ja tulimme polkuja pitkin välikotiin.  Oli kiva ilta, Ruususen kanssa katsoimme loppuun lasinpuhaltajan lapset.

Tänään oli sitten kotipäivä. Kaikilla. Ruusunen ei eilisen kuumeen vuoksi mennyt kouluun, joten hän lähti lkanssani remonttikotiin siivoushommiin sillä aika akun pojat menivät arboretumiin. Yhteinen lounas välikodissa ja jatkoimme tytön kanssa kauppakierrokselle ostoslistan kanssa, remonttitarvikkeita tällä kertaa ja noudimme hukatun matkakortin bussiasemalta. Ostosten kanssa takaisin keskelle remonttia, tytylle ehjä sisäkumi fillariin ja hän läksi välikotiin, minä jäin vielä auttamaan remontissa. Ysin jälkeen kotiin. 

 

Olen paljon miettinyt äitiyttä ja millainen olen ja olisin.

Nyt pitäisi pakata....