Perjantaina lähti loppuperhe kohti Isomummulaa ja pannukakkua. Minä menin moikkaamaan Tonia ja grilliä. lauantaina he jatjoivat Pappalaan ja traktoriajelulle sekä luontoretkelle ja minä pesin pari koneellista pyykkiä, leivoin suklaakakun (munia!) ja pullaa ja siivoilin kotia ja sain vielä Isoisän avuksii niin saimme mökille polkupyörät ja ison patjan.

Lauantai-iltana kun perhe kotiutui oli epätodellinen olo kun huomasimme että vielä on edessä sunnuntaii ihan rauhallista pökkielämää.

Sunnuntaina herkuttelimme vartailla. muilla oli kasviksia ja ryynimakkaraa, Pojulla hunajamelonia (voi sitä pissojen määrää). Juuri kun olimme lähdössä kauppaan tajusin että minullahan oli kokous... no, Haahelo ja Poju menivät kauppaa ja minä kokoukseen. Illalla ehdiimme vielä huolestua, kun lapset olivat kadonneet pihasta ja menneet alataloon. Olivat sieltä luulleet lapsein olevan luvan kanssa liikenteessä, onneksi portin edessä ollut pyörä paljasti olinpaikan. Loppuilta oli mukavan rauhallinen ukkosen jymistessä  ulkopuolella, meidän ollessa lämpimässä mökissä.

Tänään jatkoi sadepäivä, lapset kävivät taas alatalossa, nyt lupalapun kanssa. Oikeastaan Poju kävi reilun tunnin, sitten Tyty toi tämän takasin ja sanoin menevänsä sinne vielä hetkeksi, n3 tunniksi siis.

Siitten vaan bussille ja Tampereelle viittomakieliopetukseen, siieltä donitsihemmottelun saattelemana omalle pökille ja nukkumaan.

PS Tyty on muuttanut takaisin sisälle, paitsi täksi yöksi mummulaan. enkä minäkään ole käynyt uimassa