Tämä solisluu saa minut raivon partaalle. Tiistaina se lähti taas paikaltaan, ei pahasti, mutta niin että lähes käyttökelvoton ja kantositeessä sai pitää keskiviikon, torstain ja perjantain. Nyt jo parempi.

Hankalaa tämä on siksi, että kauppareissumme naapurinnaisten kanssa ei suju ja jumppaanmenokin on hankalaa, kas kun en voi oikein ajaa pyörällä, autolla javaunuillakin huristelu on tuskaisaa. jempassa kuitenkin olimme Mokkasten kanssa niin että Haahelo vei meiät autolla ja laitoimme kaksoset (poikkupoikanen ja pikku-Mokkanen) samoihin vaunuihin joita Manna työnsi. Esikko tuli suoraan mummulasta mukaan jumppaan ja oli apuna hänkin. POikkesimme jälleen yliopistolla syömässä ja sitten hain uuet silmälasini. bussilla kotiin jatekemään Esikon keskiaika-naamiaispukua. Yhtäkkiä minulle tuli kovasti huono olo, ja pyysiin Haahelon kotiin. Haahelo tuli jaminä samalla minuutilla peitonalle nukkumaan. Hatarasti tajusin että lähtivät viemään Esikkoa leirille ja toivon että saivat pakattua kaiken. Hetki ennen pikku-Mokkasen yökyläänsaapumista tokenin pystyyn ja ilta menikin ihan mukavasti lasten vuorotellen tapellessa ja leikkiessä.

Suosikkileikkejä ovat hyrrä, kotileikki (silityslauta, sänky, hella, astioita, nukkeja), traktorit ja kirjat sekä naamiaisvaatteet.

Esikko tosiaan käväisi kotona: Lähdettiin viime perjantaina sukulaisiin,tyttö tuli nyt torstaina kahen tienoilla Johtajan kyyissä kotiin,lähti viieksi jumppaan, sieltä mummulaan ja aamulla mukaamme jumppaan. Viideltä  piti olla jo leiribussissa, paluu sunnuntaina klo 15.

Tänään piti mennä geokätköilemään, mutta laitetta ei löytynyt mistään. Menimme sitten kävelylle, ja reippaan lenkin teimmekin, taitaa lähellä kymmentä kilometriä olla. Tauon pidimme kaupassakäynnin yhteydessä. Nyt on mukavan väsynyt olo.