Tänään sain tulokset pään magneettikuvista, kaikki kunnossa. Lääkäri epäilee pääsärkyä migreenityyppiseksi ja määräsi verenpainelääkkeitä. Juu, kyllä se ihan pätevä välskäri on, uskokaa pois.

Viikossa pitäisi tulla tuloksia. Olis syytä tulla.

*****************

Haahelo on viimein myöntynyt ja suostui hankkimaan itselleen oman puhelimen. Ja koska Pikkupoikaen tiputti minun puhelimeni pyykkipaljuun ja se lakkasi toimimasta (edes puhelinumeroita en saa enää talteen :() joudumme ostamaa minullekin uuden känykän. Tein hintavertailuja ensin netissä ja poikkesin lääkärikäöyillä muutamassa liikkeessä katselemassa nitä ihan kädessä ja hitoja tiedustelemassa. Onneksi olin ensin tsekannut vertaa.fi ssä sillä sitä kautta tilattu puhelin oli kolmanneksen halvempi kuin liikkeessä. Todellakin! Ei sitten tullut paljoa mietittyä enää ja nyt on uudet luurit.

Toki niistä on harmiakin ollut: esikoinen pahoitti mielensä kun me aikuiset saimme uudet puhelimet mutta hän ei. Selitimme että hänen puhelimensa TOIMII, eikä hän TARVITSE uutta. No, 8-vuotias on vielä pieni ja tuli onnelliseksi kun sai IHAN OMAKSI vanha laturi ja sai koristella se tarroilla.

******************

Pikkupoikanen sai tänään ensimmäistä kertaa lättyjä. Riisijauhosta ja riisimaidosta. Esikko paistoi ne runsaassa rypsiöljyssä. Tosi runsaassa. Minä söin 1,4 lättyä, pikkupoikanen rutisteli useamman, ehkäpä suuhunkin eksyi jokunen ja esikko herkutteli vatsan pullolleen.