Tämä viikko on oikea Hallitusviikko:
Maanantaina taloyhtiö
Tiistaina etujärjestö
Keskiviikona lastensuojelujärjestö
Torstainan etujärjestö

Perjantaina menenkin teatteriin!

Eilen puistoiltiin ja illall menin kokoukseen ja sen jälkeen poikien kanssa kaljalle. Hädintuskin ehdin kotiin tiistain puolella.

Tänään olikin kodinhoitaja Pojun kanssa, että pääsin viemään Esikon lääkäriin. Ja kun palasin Poju oli juuri nukahtamassa.

Hoitelin asioita, soitin tarhaan että Poju tuleekin hoitoon vasta ensi vuoden helmikuussa, koska lääkärimme kanssa tulimme siihen tulokseen ettei päivähoitoryhmään vieminen ole perusteltua Pojun tilanteessa. Päiväkodin johtaja suhtautui nuivasti että hänen on vaikea järjestää sitä paikkaa kesken kauden ja pitää hänen ottaa tähän syksyksi joku lapsi eikä voi luvata että paikka järjestyy... Huoh. Sanoin tiukasti että Poju on niin allerginen ettei kukaan kuvittelekaan että tämän voisi laittaa muuhun ryhmään ja hoidon on järjstyttävä ensi helmikuusta alkaen.

Kelaankin soittelin olisiko lääkemaksukatto jo täysi, olihan se. Mainitsin siinä että huomenna olen menossa hakemaan Neocatea, ja virkailija pyysi numeroni soittaakseen pian takaisin. Soittikin kohta, että pääsenkö hakemaan kirjeen kopion kelan toimistosta tai soittaisiko hän apteekkiin. Soitti sitten lähiapteekkiimme ja haimme NC-lastin hintaan 1,5 euroa. Jeejee, loistavaa palvelua.

Jotian muutakin tässä hoitelin ja tein hernekeittoa lapselle (isommalle) ja siivosin keittiönkaappeja. JEE, olen ollut tosi hyvä kotirouva tänään.