On taas ollut blogitaukoa, takana on tosi kiireinen viikko.

MAANANTAI: lääkärikäynti, verikokeita, epäilys että voimattomuus johtuu verensokerin alhaisuudesta. Illalla Esikon harrastus ja mulla kokous jonka unohdin. Iltakäynti mökillä hakemassa maa-artisokkaa poikaselle.

TIISTAI: Neuvola, näöntarkastus, leluinventointi kera Mannan, nukketeatterileikkiä, vapaa-ajattelua ja poikien kanssa kaljalle, sitten yhtämatkaa kotiin Mannan kanssa ja tunnin höpöttely kylmässä illassa/yössä.

KESKIVIIKKO: allergisten lasten kerho, Esikon harrastus, sauna, hautajaissuunnittelu ja puheenkirjoitus yötämyöten

TORSTAI: puistoretki liikennepuistoon, kaupassakäynti, Wiran vierailu, Manna tuli kylään, Esikko mummulassa.

PERJANTAI: rotaationeuvottelu lääkäriasemalla, lounas yliopistolla ja leikkimistä siellä, kiertotietä kotiin, PÄIVÄUNET!!! Saattopuheen muokkausta.

LAUANTAI: Puhekeikka kauaksi, shoppailua ihan yksin

SUNNUNTAI: Puiston rouvat lähtivät taidenäyttelyyn,Tampereelle Villa Maciin Oikein kiva näyttely olikin. Sitten Tallipihalle (suklaapuodin kautta) kahville ja jutustelemaan. Sitten bussilla kotiin lasten ja miesten luo. JEE

***

Tällä viikolla emme siis ole juurikaan ulkoilleet, ja poika on nukkunut yönsä ja ollut jaksavampi. Tosin ruokaa ja öljyä on myös tuputettu hyvin runsaasti.

***

Esikkojatkaa kiltteyttään.

***

Haahelo haaheloi. PArempi kun ei muistele liikaa. Mutta tänään Haahelo on selvinnyt hienosti ahdistavasta ruoanlaitosta ja lapsen kaitsemisestä yhtäaikaa. Olen oikeastaan aika ylpeä. Uskon, että tämä alkaa pikkuhiljaa sujua.