Tänään olen istunut keinutuolissa, lapsi on maannut sylissäni ja olen laulanut sille. Sillain se on nukkunut rauhallisemmin ja jatkanut uniaan havahduttuaan.

pikkupoikanen oli tänään itusen virkeämpi kuin eilen, mutta edelleen se on minuuteissa laskettava paljonko tuo jaksoi leikkiä, ja kyseessä on sentään pian vuoden täyttävä pikkumies.

Ihottuma on pahentunut, vyötäröllä on rengas, tullee muumivaipoista, joita Haahelo on käyttänyt. Minäkin käytin muutaman päivän muumivaippaa kangasvaipan päällä, jotta omia bumbyja ei tarviotsisi pestä ihan jatkuvasti. Tänään en enää laittanut muumivaippaa, vaan poikanen on ollut vain kangasvaipassa, joka tosin falskaa, ei reisistä (kiitos leija-taitoksen) vaan iahn vaan läpi kun sitä tavaraa tulee ja paljon.

En oikein tiedä mistä se kaikki tulee. Tai siis toki tiedän mitä reittiä se päätyy vaippaan, mutta sinne POIKAAN. No, sitä riitti mm myös aamulehden päälle (en lukenut enää) sekä mun housuille. Kuljin sitten loppupäivän yöpaidassa, joka tosin kävi hellemekosta. Hellelämpötila siellä myös olikin...

******************

Prinsessani lähtee taas mummulasta toiseen, kun ensimmäinen mummu lähtee lomamatkalle. On kyllä ollut helpottavaa kun mummu on huolehtinut tuon esikoisen, eikä sitä ole tarvinnut oikeastaan edes ajatella. Muutamia muitakin vaihtoehtoja mietittiin, tyyliin että päivä tuolla ja toinen tuolla, mutta en oikein innostunut, vaan pidin parempana että Haahelo ottaisi sitten lomaa ja olisi päivät tytön kanssa. Siinä päivä siellä ja toinen täällä jutussa raskainta varmaan olisi se jatkuva uusien (tuttujen toki, ystävien!) kohtaaminen ja samojen selittäminen. ja Se että koko ajan pitää kuitenkin pitää huoli siitä huomenna sinne ja siihenaikaa ja onko eväät ja rahaa ja ja ja . Mummulassa on huoletonta.