Teimme junareissun Haapamäen höyryveturipuistoon.

 

Henkilöjunalla Tampereen asemalta sinne, muutama askel apostolin kyydillä ja siellä oltiin.  Puisto oli suloinen: hiukan nuhjuinen ja rempallaan. Olimme lähes yksin, joku aikuisporukka vilahti ohikulkiessamme.

 

Prinzillä oli kova hinku pomppulinnaan ja leikkipuistoon, hilluimme siellä ja jatkoimme matkaa pienoisrautatietaloon. Aikas makeita, vaikka sielläkin oli vitriineissä kaatuneita junia eli vähän siistimistä sielläkin.

Aukileikattu höyryveturi  sai minutkin ymmärtämään kuinka tuo vehje toimii, erinomainen idea. Pikkupoika oli haltioissaan luvasta kiivetä vetureihin ja aikamoneen sitä kiivettiinkin.


Kolmelta meni puisto kiinni, mutta koska majoittauduimme vanhassa makuuvaunussa saimme jäädä sinne ihan rauhassa. Hihii.. yö museossa!

Jossain vaiheessa piti syödäkin ja sen jälkeen leikkiä lisää, sekä junissa, puuhavaunussa että leikkipuistossa unohtamatta tietenkään iltamatorjuntatykkejä.

 

Ajoimme resinallakin

Illalla lähdimme vielä seikkailemaan läheiselle ratapihalle ja tutustuimme "junakaruselliin".

yö meni ihan kivasti, aamulla minulla oli kurja olo, mutta tokenihan se siitä sitten. Aamulla kävimme vielä ajelulla pienoisjunalla ja sitten oli aika suunnata juna-asemalle ja Tamperelle

HIENO REISSU!