Keskiviikkona sitten tulkittiin soija-altistus positiiviseksi.Huomenaamulla on maitoaltistus, jos iho on vielä silloin kunnossa. Maidosta tuli viimeksi (syksyllä) välitön reaktio 5ml kohdalla, joten minulla on toiveita, että niin kävisi nytkin, jollin saisimme parannella poikaa viikonlopun ja tehdä digeroidun maidon altistuksen heti ensi viikolla, ehkä jo maanantaina. Sen jälkeen tarvitsemme enää ravitsemusterapeutin lausunnon että erityisravintovalmiste on välttämätöntä. Niin kuin KELAn virkailija ei itse voisi päätellä pärjääkö lapsi seuraavalla ruokavaliolla:

HIRVENLIHA, RYPSIÖLJY, RUOKASUOLA, VALKOINEN SOKERI

***

Allergisten lasten äiti: Moimoi! Halutessassi voit laittaa mulle mailia jos tahdot joskus treffata: laurentsia  (miuku) suomi24.fi.

MINNA: Laita mulle sun puhelinnumero!

***

Riisiryhmä kokoontui tänään meillä, oli oikein mukava ilta jutellen allergiaasioista, toivoakin tulossa, yksi lapsi oli sanut ruokavalioon ahvenen. Joskus mekin vielä...

****

Esikko  lähti leirille Lapinhämeeseen. Sitten se menee juhannukseksi mummulaan ja sen jälkeen eläintenhoitoleirille. Tavattavissa heinäkuussa.

***

Juhlapuheita pukkaa kovaa kyytiä. Mukavia puheita on ollut tehdä ja puhua. Alan tykätä tästä hommasta koko ajan enemmän.