Sopeutumisvalmennuskurssi oli antoisa: sain lomaa 4 vrk ruoanlaitosta ei vian poikaselle, vaan myös meille muille. Myös vertasitukiryhmän muotoutuminen oli minulle  tärkeä asia.Tietopuolisesti ei kurssi tuonut juurikaan uutta.

***

Neocate-korvattavuushakemus on nyt sisällä KELAssa, kovasti jännitämme meneekö se läpi. Kaiken järjen mukaan pitäisi mennä, mutta mhinkään ei voi luottaa.

***

Elmerin äiti, Elmeri ja KRi, olivat tänään viettämässä kanssamme iltapäivää ja iltaa, oli h urjan mukavaa ja sain tuliaisina silikonisen muffinivuoan täynnä muffineita. Vähänkö hianoo! Herkuttelimme, uimme ja yritimme grillata, mutta siitä ei oikein tullut mitään, saimme kuitenkin lopulta vatsamme täyteen.

***

Esikko tuli eilen leiriltä ja lähtee huomenna päiväkylään mummulaan.

***

Eilen tapasin myös kaksi ystävää, joila on koirat. Istuin terassilla, mutten käynyt sisällä. Koirallisten ystävien tapaaminen on nykyään äärimmäisen rasittavaa, sillä joudun peseytymään kokonaan sekä pesemään kaikki vaatteet ja mukana olleet tavarat. Harmittaa kovin, mutta näin se nyt vain on. Ikävintä on se kuinka paljon joudun rajoittamaan Esikon kaverisuhteita tämän takia.

***

Haahelo on toki haaheloinut, mutta olen liian väsynyt jaksaakseni musitaa mitä.