Eilen Ruususen kanssa taas kunnolla yhteen, kaikki oli huonosti, hänestä siis, ja me aikuiset vain suosimme pikkuveljeä kun kohtelemme erilailla 12- ja nelivuotiaita.

 

Tänään mennyt mukavammin: Ruusunen paistoi aamulla eväspatongit ja teki lounaaksi kalapaloja ja perunamuusia. Pakasteesta kummatkin tosin, mutta teki! Lounaan jälkeen täytin patongit, etsimme uikkarit (Prinzin bikinien alaosaa ei löytynyt, korvasimme ne puhtailla pöksyillä) ja suuntasimme Edeniin. Puoleenhintaan. Pyysimme siis tuttavappiiriltä useammankin Aamulehden alennuskupongin ja ollaan nyt pulikoitu siellä muutama kerta, ensin Ruususen syntymäpäiväjuhlien merkeissä (Minä, Nuunuu, Ruusunen, Lumikki ja Belle) ja sitten minä ja lapset sekä Kani ja Kaninpoikanen ja tässä kuussa sitten koko perhe.

Kotona syötiin ja lähdettiin vielä illalla palauttamaan kirjoja palautusluukkuun ja kun melkein matkalle osuu Pyynikin näkötorni niin kävimme kiipeilemässä Thermopyleen kentällä ja sitten.. yllätysyllätys munkeille. Paitsi Prinzi sai 3 ja puoli sokerinpalaa.

Illall Prinzi valitti taas vatsaa ja annoin panadolia.

 

REMONTTI:

Kvik on toimittanut meille TAIVAANSINISET keittiökaapit. Huoneeseen jossa on punaista ja kultaa. Tilasin kyllä tummaa kuusta... no huomenna selviää.

 

Vessan laatoitus on muuttunut yllättäen pystysuuntaiseksi. Selitys oli hiukan ontuva, mutta sama se...

 

Kaappien rungot ovat siis paikallaan, tuvan parketti asennettu ja seinät maalattu, lisituuletin asennettu, Prinzin huone tapetoitu niiltä osin kuin tepetoidaan.

Tekemättä:

Prinzin huoneen parketti

maalaus?

keittiön laatoitukset ja baaritiski

keittiökaappien ovet

kodinkoneiden tilaaminen

eteisen maalaaminen

eteisen parketti

eteisen laatat

eteisen lattialämmitys

 

MITÄS MUUTA VIELÄ???