Prinzi istuu badyssa ja sukkahousuissa parvekkeella, hänellä on rikkinäinen vasara ja katkennut katuharja. kuuluu hakkaavaa ääntä. En jaksa käntää päätä mutta ei kuulosta huolestuttavalta. pian kuuluu:

" mä taon uuden sammon!"

Hetken kulutta poika kipittää viereeni, laskee jäänkylmät sormeni käsivarrelleni, katsoo silmiini ja toteaa

"Mä taon pommitussammon!"

**

Eilen lähdimem ajelemaan kohti Helsinkiä. Tiputin Haahelon ja lapset Irinalle, Ja Irina ja Tiikku nousivat kyytiini. Ajoime suoraan (tai ei  nyt ihan suoraan, kiersimme hiukan ) Helvettiin eli Ikeaan.

 

Siellä tuli lopulta kiire, mutta tavaraa oli ilmaantunut ja runsaasti!

 

Irinan pihass aoli pikavaihto: Haahelo odotti Prinzin kanssa, Prinzi minun ja Tiikun kyytiin, Haahelo Irinan matkassa kohti metroasemaa ja kokoustaan. Minä vein Tiikun kotiinsa ja poikkesin pikaisesti halimassa siskoa ja vaihtamassa kuulumiset.

Palattuani ehdin nippanappa istahtaa kun Natina vinkkasi että Vanhan kaupungin lahdella on komeaa ja lähdimme katsastamaan. Teimmekin kivan kävelylenkin tekniikan museon mailla ja nautimme kuohuista. Hiukan joutui poikaa komentamaan ettei mene liian lähelle.

Illalla lapset katsoivat Ponyota, Irina leipoi ihanaa leipää, mä luin Tuliterää seuraavaa seikkailuretkeä varten (Kouluikäiset vanhemmat! 19.6. pidetään hauskaa!) ja jossain välissä vielä saatiin haettua Haahelokin takas

Suunnitelmien kanssa meni pitkään yöhön, ja niistä aamulla jatkettiin ennen kuin päästiin ylös vuoteesta, ja yhdistyslain parissa puuhattiin.

Matkalla hain vielä nettikaverilta kaksosille pelastusliivit. KIITOS!

ja sitten kohti kotia. Oli kyllä ihana ajella vanhempieni autolla kun tavarat mahtuivat ja auto oli kiva.

Haahelo jaksoi vielä kotona lähteä lasten kanss aulkoilemaan ja minä sain tehtyä vakuutusyhtiölle sairauskuluhakemuksen ja leittää puuron.

 

Ainiin, ja isomummu ja Vanhavaarikin poikkesivat!

 

Ja Ilmarisen perheen kanssa oli sovittu treffit tälle viikonlopulle ja unohdin kokonaan perua ne :( Onneksi Ilmarisen äiti soitteli ja suhtautui ymmärtäväisesti tällaiseen höpönassuun. ensiviikonloppuna kuyllä tavataan!