Tein aikapäiviä sitten Haahelolta tilauksen että saan lapsivapaata tämän viikonloput lauantaista klo 10 sunnuntai-iltaan.

Esikko oli leirillä ja Haahelo poikasineen täällä kotona, minä polttareissa. Ystäväni joka viime viikonloppuna meni naimisiin on miehensä kanssa tehneet hommat hiukan epätraditionaalisessa järjestyksessä: ensin lapset, sitten mökki, seuraavaksi omakotitalo ja nyt viimein naimisiin. Luonnollista tähän on toki että polttarit vietetään häiden jälkeen.

Morsmaikku on mylös kaikkea muuta kuin pronsessatyyppi, joten toki puimme hänen vaaleanpunaiseen prinsessamekkoon ja huntu päähän. Tässä kostuumissa hän sitten toimi kokouksen puheenjohtajana ja suoritti annettuja tehtäviä: kirjoitti seurusteluaikaan olennaisena osana kuuluvia rakkauskirjeitä.

Ilta hiukan venähti, kahden valomerkin (ensimmäinen klo 1.30, toinen 3.30) jälkeen suurin osa seurueesta pääsi nukkumaan.

Hotellihuoneet vain pitää luovuttaa klo 12, joten porukka siirtyi meille istuskelemaan, juttelemaan ja juomaan kahvia sekä odottelemaan aikaa kun uskaltautuu autonrattiin.

Nyt ovat jo kotimatkalla, ehkäpä jo kotonakin!

******************

Haahelo pärjäsi ihan hyvin kaksi poikasen kanssa. Ainakin molemmat ovat vielä hengissä.