Viikonloppuna tuli Pupukummitus makaamaan sohvalla huopaan kääriytyneenä.Raukka tuli lauantaisella yöuinnilla kai kipeäksi ja oli koko sunnuntain ihan surkea. Jäis itten vielä yhdeksi yöksi, kun ei sitä voinut laittaa kahdeksi tunniksi junaan puolikuolleena. Maanantaina olikin jo vähän pirteämpi, haki saikkulapun terkalta ja matkusti kotiin.

Maanantaina mekin palasimme sairaalaan, nyt alkoi maitoaltistus. Ihottumaa nousi, mutta tänään ei enää näy kuin pieniä riekaleita. Hyvältä näyttää, mutta olen edelleen varuillani, josko oireet tulevat ajan kanssa, niin oli keväälläkin.

Sairaalassa oli tungosta, oikeastaan järkyttävästi. Yksi vauva joutui huoneestamme pois isomman tytön tieltä ensin eristyshuoneeseen, mutta kun sinnekin tuli joku niin lopulta toimenpidehuoneeseen, jossa mihinkään ei saanut koskea  ja jossa ramppasi  myös yöllä hoitajia hakemassa milloin mitäkin.  Hyviä hoitotuloksia odotettavissa... 

Eilen lähdimme Pikkupoikasen kanssa "kävelylle" eli autoilimme kotiin. Oli kivaa ja hiukan kielletyn hedelmän makua, vaikkei siinä kai mitään pahaa ollut. Ja tänään kotiin! JEEEE!

Haaheloinen on edelleen söpö.