Perjantaina menimme naapurinrouvan ja tämän lasten kanssa traktoripuistoon, Pojun nimenomaisesta toivomuksesta. Pusito on kyllä kälynen eivätkä lapset, ta ehkä aikusiet viihtyneet, joten vajaan tunnin puistoiltuamme teimme retken autotalliiimme, joss aoli viielä kaksi isoa pahvia jäljellä. Pirsiin Isotirpan ja Pojun ääriviivat pahveille, Pikkutirppa ei halunnut. sotirppa väriitti omansa, Pojun paperinuken väritimme yhteistyössä, minä, Poju ja Isotirppa. Vielä Isotirppa leikkasi paperinukkensa, iitsensä kokoisen siis, irti ja vei kotiin, pojukin leiikkeili paperiinukkensa poikki, se jätettiin autotallin lattialle.

Esikko meni suoraan koulusta Ystävänsä kaunssa kaupungiille ja lupasin että saa käyttää 4 euroa omaa rahaa. Hänellä ei kuitenkaan ollut kuin kympin seteli joten annoin ottaa mukaan. Ja kun tyttö palaa on tallella vain reilu 2 euroa. Oli ostanut kolmioleivän, mehua ja pipon. Annoin satikutia ja arestia, tyttö antoi tulla koko tuutin täydeltä.

Lauantaina jatkoivat Haahelo ja Hra Kahvi jo vakiintuneita viikonloppuretkiään, tällä kertaa Vehoniemen automuseoon huonon ilman vuoksi. Ja sunnuntaiille mahtui sitten se luontoretki, jolloin tekivät trangialla Pojulle Kesäkurpitsaa ja muilele Italianpataa. sillä aikaa miinä olin huonovointinen ja nukuin kuumetta pois.

Tänään näimme sitten Papun ja Pohjoisenneidin puistossa, mukava oli jutella, illall asitten jumpalle ja lenkille ja karkkiostoksille. Olisiko huomennakin puistopäivä?