Vappuaattonan Haahelo jäikin yllättäen kotiin. Kävimme ostamassa uuden kannettavan sen surullisenkuuluisan tilalle, kunnolla ruokakaupassa sekä vesikanisterin ja tapettipöydän illan juhlia varten. Tehtiin hattaraa ja valmsiteltiin juhlia kunnes tuli aika siirtyä pusitoon.

Konttilan väen kanssa organiseerattiin missä mitäkin on ja pian tulikin naapurinrouvakin pesueineen. Koristeltiin puistoa ilmapalloilla ja serpentiinilla ja päästiin aloittamaan grillailu kun olimmekaikki koossa. Lähiseudun perheitä oli 7 sekä Ilmarinen äiteineen vielä bonuksena.

Tunnelma oli mukavan leppoisa, Naapurin rouvan valokuvat kertovat hyvin siitä millaista oli: aurinko, ruokaa, lapset leikkivät ja vain vähän riitelevät. Iltalenkillä mannan kanssa fundeerattiin että lähtisikö porukka mukaan jos yrittäisi sopia että kokoonnutaan vaikka keskiviikkoiltaisin puistoon syömään ja istumaan. Kun nyt kerran on tapa aloitettu. No ehkä me ainakin mennään!

Niin vappu-iltaa vietimme sitten Manna ja minä lenkkeillen Kaupissa, mikä olikin molemmille uusia lenkkimaastoja. Esikko matkusti iltabussilla Isomummulaan, palannee joskus. 

Vappupäivänä menimme mökille, siirsimme parsan ja yhden kukan, verhoilin sohvan loppuun, grillasimme maissin ja makkaraa, teimme kävelylenkin ja vaihdoimme kuulumiset. Kotona pestiin lattiat. Ihan tehokas päivä siis.

Huomenna... pitäisikö lähteä perjantaiselle torstairetkelle?