Noniin. Tajusinhan minä sitten lauantaina miksi oli keksiviikkona kuollut. samasta syystä kuin sunnuntaina.

Tiistaina herkuttelin 4 siivulla mozzarellaa. Tai siis mitään herkutellut. Mozzarella maistui suussani kitkerältä. Ja keskiviikon makasin mukakuumeessa. Lauantaina olimme Pojun kanssa Elmerin 3-vuotissyntymäpäivillä ja päätin kokeilla mitä tapahtuu jos syö palan kermakakkua ja hiukan juustoa. No sunnuntaii meni sitten pedinpohjalla, maanantaikin. Eka väsymyspiiikki tuli puoilisentuntia kakun jälkeen, en vain tajunnut.

Perjantaina olin rättipoikki ja ihana Marilynini tuli ja huushollasi. KIITOS. Ilta menikin kameroidessa, kivoja kuvia saatiin aikaiseksi!

Elmerin syntymäpäivillä Poju myöls koketti ensiimmäistä keraa eläintä, eli kissaa. Eikä saanut mitään reaktiiota. Tosin olihan alle annettu mojona allergialääkitys. Mutta siis jatkossa voimme vierailla kissaperheissä.

Synttäreiden jälkeen kävimme Mannan kanssa kodinkone- ja vaateostoksilla ja illaksi sainkin yllätyskutsun Marilynin morsiamen luo saunomaan.

Sunnuntai, kuten jo sanuttua meni sängynpohjalla, Illalla kierrettin Kulmatalontytön ja Mannan kanssa järvi. Eilenkin kierrettiin järvi heti jumpan jälkeen.

Tänään Elmerin äiti oli kiltti ja kultainen ja hoiti Pojua sillä aikaa kun piipahdin fysioterapeutilla. Pojat leikkivä tvallan nätisti.

Nyt väsyttää julmetusti...