Tapaninpäivänä prinsessa lähti isomummulaan, palasi sieltä eilen. Tuli siis kiukuttelemaan. Oli yhden yön ja tämän yön mummulassa taas.


Joululahjosita viimeisimmät jaettin loppiaisena kuusenpurkajaisiksi. Koska lapset tuntuvat menevät sekaisin jos niille lykätään yhtäkki toistakymmentä pakettia nokan eteen , olet ottanut tavaksi että jaetaan aattona osa, joulupäivänä löytyy korillinen ja nyt viimeiset loppiaisena. Tuleepahan riemua jokapäivälle ja useampi laphja saa täyden huomion.

Uutena vuotena Naapurinrouva tuli tyttöjen kanssa meille istuksiin ja isompi likosita toi Pojulle kirjan. Ollut mieleinen eli kiitosta vaan! Illalla tuli vielä Manna ja Jäämies, pelattiin ja puolenyönjälkeen keksimme lähteä vilkaisemaan yöelämää tyttöporukassa. Aiemmin illalla oli kyllä Naapurinrouvakin houkutellut poikkemaan parilla, mutta silloin oli juuri saatu peli kesken eivätkä pojat varmaan olisi tykänneet hyvää.

Viikonlopun lähentyessä alkoi Marilynini houkutella minua Sasulaan lauantain palstabileisiin ja lopulta päätinkin lähteä. Hiukan tuli lentävä lähtö kun neljältä kotiuduin töistä, pakkasin ja viidenjunassa olin jo matkalla.

Ilta (ja yö) oli kiva ja tapasin uusia immeisiä ja sunnuntaina junalla takaisin ... Maanantai iltana alkoi viluttaa ja voinkinkurjasti. Yö oli yhtä horkkaa ja kun prinssi iltapäivällä keksi haluavansa soittaa mummulle ja sitten kutsuikin itsensä sinne kylään olin hyvin tyytyväinen.

Illall meniin taas töihin, menivät ok ja ja hain pojan kotiin. Loppiaisena otettiin rennsoti, käytiin lenkillä, mutta keuhkot ei yhtään jaksaneet. Onneksi jää oli jokestävää niin pääsimme oikaisemaan kotiiin.

Tänään taas sairaana ja kurjana, pojun kanssa hilluimme kotosalla, huomenna ensimmäistä päivää päiväkotiin... ollaan siellä pari päivää aamupäivä kaksin katselemassa sitä touhua, ensii viikolla poju jää vähäksi aikaa yksin..

hiukan jännittää kuinka siellä pärjätään..

Pojulla yöt alkaneet mennä aika hulinaksi.. pelkään että vitamiini-kivennäisvalmsite tekee sen vaikkei pitäisi voida..