Lauantaina puistoilimme aamupäivän ja kahdenjälkeen lähdin Tamepreelle kestovaippahulinoille.  Tosin ei missään järkevissä kengissä kun poikanen oli käynyt lirittelelemäss mun kävelykenkiin, joten jalkaan eksyi (liian) korkeilla koroilla varustetut kevätnilkkurit. Naapurinrouvan ja Topakan tytön kanssa bussimatkailimme sinne ja löytyipä jotain vielä tuomisiksikin.

Ostosreissun jälkeen hyvästelin naapurit kirppikselle ja suutnasin elokuvateatteria kohti. Kävin katsomassa Sweeney Todd, paholaisparturin ja aikas Hmm.. öklö oli mutta kyllä se kannatti käydä katsomassa. Sitten tapasin Mannan, istuttiin koskipusitossa puhumassa maailmasta, elämästä, ja kaikesta muustakin mistä muutkin teinit :D.

Pissahädän takia piti siirtyö sisätiloihin jatkamaan juttua ja hiukan ennen puolta yötä päätimme mennä tervehtimään Benniä sen työpaikalle. Koska Benni oli kiireinen pelikorttien kanssa, jouduimme viihdyttämään itseämme tanssilattialla, siine valomerkkiin saakka, tottakai. Käveltiin sitten kotiin, jalat aikas muussina. Mannalla tosin oli pyörä... Hmm.. se taitaa olla vieläkin meidän kellarissa. No höpöteltiin siinä aikamme ja nukuttiinkin muutama tunti.

Esikko kyllä hämmästeli aamupäivällä että miksi Manna nukkuu meillä eikä kotonaan.

koko sunnuntai kyllä meni vähän väsyneessä mielestilassa, kai meillä molemmilla